Karilainen.fi Toisvesi uistelu Etusivu
             
   
 

Menossa mukana:

Karilainen

Mikko Keskinen

Op Alavus

Keskisen Kello

Jita

Tohavaappu

Tuuri

Buster

Korjaus Hitsaus Koskinen

baits

Alavus Kirppis

Lohikas vaaput

Eurohonka

Jarmo Asunmaa

Juhanin Tuvat

K-Ekstra Pasi Lehtovaara


Wordpress

 


Tervetuloa Toisvedelle

Eksoottisella Toisvedellä 29.6.2019 järjestettävä KARILAINEN.FI – Toisveden suurhauki uistelu on nyt järjestyksessään yhdeksäs (9) allekirjoittaneen ja Alavuden seudun urheilukalastajien yhteistuumin masinoima uistelukilpailu järvellä ja toistamiseen piirinmestaruus (PM) uistelu. Viime vuonna kilpailu jouduttiin siirtämään varapäivälle, koska Föhrin Juha lupaili alkuperäiselle kisapäivälle ja tietenkin juurikin kisan ajaksi totaalista ukkosinfernoa. Ihan noin brutaalia ukkoskeliä ei sitten tullutkaan, mutta noin puolivälissä alkuperäistä kisa-aikaa alkoi treeniveneitä syöksähdellä veneenlaskuluiskille vavat sätien, kun povattu ukkosrintama saavutti Toisveden. Näin jälkeenpäin ajateltuna päätös kisan siirtämisestä oli sittenkin oikea. Kilpailun varapäivänä keli olikin kohdallaan ja edellispäivän salamoinnista huolimatta kuha oli hurjalla purulla ja pitkään jatkuneista helteistä huolimatta Sami Viljasen venekunta Kauhajoelta kantoi puntarille ihan kelpo 6.980kg hauenmötikän ja tällä hienolla kalalla Sami sai veneen ja trailerin kotiin vietäväksi. Nyt on todistettu sekin seikka, ettei ihan joka kerta tarvitse kantaa kympin kalaa puntarille kilpailun pääpalkinnon saamiseksi.

Aikaisempien vuosien tapaan kilpailuun on saatu taas, KIITOS loistavien yhteistyökumppaneiden palkintokattaus kohdalleen. Legendaaarisella Toimerellä on aina iso HAUKI syönnillään ja Ahdin vuonna 2019 isoimman hauen saajalla on edelleen syytä juhlaan ja isosti, kun tälläkin kertaa möllihauen saamamies saa kotiin vietäväksi Karilaisen mahdollistaman BUSTERIN (BUSTER) MINI moottoriveneen. Kisan voittajan palkintokaan ei huono ole, koska voittaja saa itselleen vähittäismyynti Mikko Keskisen mahdollistaman BETANET SHARK venetrailerin. Kun KARILAINEN.FI – Toisveden suurhauki uistelussa on myös himmeimpien palkintosijojen palkintokattaus katseltu kilpailijaystävälliseksi, niin onhan se taas kerrassaan järkevää raapustaa kalenteriin 29.6.2019 kohdalle seuraava lause: MENE ISON MÖLLIN VETOON TOISVEDELLE. Tänäkin vuonna palkinnon saa myös paras junnu (alle 18-v venekunta / venekunnan miehistössä alle 18-v), palkinnon on sponsoroinut huippupyytäviä TOHA-vaappuja valmistavan yrityksen pääpukari, eli Harjun Toni. Kilpailunjohtajan ominaisuudessa toivon taas, että kisa saadaan vietyä läpi helteisen aurinkoisessa ilmanalassa ja aikaisempien kisojen tapaan rehdissä hengessä, mökkiläisten ranta rauhaa kunnioittaen.

Kireitä siimoja sekä ennenkaikkea
rentouttavia uisteluelämyksiä toivotellen:
Kilpailunjohtaja Pasi Huhtala


Kisauutisia – Facebook

29.6.2019

• Kilpailun tulokset julkaistu.

25.6.2019

• Muistakaa, että 18-64 vuotiailla on kalastonhoitomaksu ajan tasalla ja tarvittaessa pystyt todistamaan maksun suorittamisen viralliselle kalastuksen valvojalle, joka on paikalla.

4.6.2019

• Uistelusivut 2019 avattu

 

 

 
Copyright © 2019 Alavuden seudun Urheilukalastajat Ry - All Right Reserved - Webdesign by J. Saarinen
Seiko Baby Tuna SRP641k1 Prospex Automatic Buster Mini