Karilainen.fi Toisvesi uistelu Etusivu
             
   
 

Menossa mukana:

Karilainen

Mikko Keskinen

Skaala

Buster

Jita

Skaala

Buster

Buster

Korjaus Hitsaus Koskinen

Alavus Kirppis

Lohikas vaaput

Eurohonka

Jarmo Asunmaa

Toha vaaput

Juhanin Tuvat

K-Ekstra Pasi Lehtovaara


kotisivukone

 


Tervetuloa Toisvedelle

Eksoottisella Toisvedellä 22.7.2018 järjestettävä KARILAINEN.FI – Toisveden suurhauki uistelu on nyt järjestyksessään kahdeksas (8) allekirjoittaneen ja Alavuden seudun urheilukalastajien yhteistuumin masinoima uistelukilpailu Toismerellä. Kisan ajankohtaa on vuosien varrella pyöritelty keväästä – syksyyn, mutta yksi asia ei ole juurikaan muuttunut ja se on se tosiseikka, että vuodesta toiseen järvestä on noussut kisailijoiden veneisiin järjettömän kokoisia möllihaukia ja mielestäni tämä saa viimeistään nyt näkyä myös järjestettävän kilpailun nimessä! Viime vuonna isoimman hauen palkinnon nappasi Jukka Uusiportimon venekunta 9.276kg mötkäleellään ja se oli venekunnan ainoa mutta äärettömän tärkeä mittakala kilpailussa, hieno suoritus omankylän mieheltä!

Aikaisempien vuosien tapaan kilpailuun on saatu taas, KIITOS loistavien yhteistyökumppaneiden palkintokattaus kohdalleen. Legendaaarisella Toimerellä jokainen kilpailu on juhlakilpailu ja Ahdin vuonna 2018 isoimman hauen saajalla on syytäkin juhlia, koska tällä kertaa möllihauen saamamies saa kotiin vietäväksi sekä Karilaisen mahdollistaman BUSTERIN että vähittäismyynti Mikko Keskisen mahdollistaman BETANET SHARK venetrailerin. Rohkenen kyllä tosissaan väittää kirkkain silmin, että nyt taitaa olla uistelukesän 2018 yksi kovimmista yksittäisistä palkinnoista jaossa KARILAINEN.FI – Toisveden suurhauki uistelussa ja kun kisassa on muutkin palkinnot katseltu kilpailijaystävälliseksi, niin onhan se kerrassaan järkevää raapustaa kalenteriin 22.7.2018 kohdalle seuraava lause: MENE ISON MÖLLIN VETOON TOISVEDELLE. Tänäkin vuonna palkinnon saa myös paras junnu (alle 18-v venekunta / venekunnan miehistössä alle 18-v), palkinto koostuu muunmuassa Toni Harjun huippupyytävistä TOHA-vaapuista sekä Markku Loikkaan erinomaisista LOHIKAS-vaapuista. Kilpailunjohtajan ominaisuudessa toivon taas, että kisa saadaan vietyä läpi helteisen aurinkoisessa ilmanalassa ja aikaisempien kisojen tapaan rehdissä hengessä, mökkiläisten ranta rauhaa kunnioittaen.

Kireitä siimoja sekä ennenkaikkea
rentouttavia uisteluelämyksiä toivotellen:
Kilpailunjohtaja Pasi Huhtala


Kisauutisia – Facebook

19.7.2018

• Lauantain keli näyttää ennusten mukaan huonolta, eikä ennuste näytä juurikaan muuttuvan, joten turvallisuuden vuoksi kisa päätettiin lopulta siirtää sunnuntaille 22.7.2018. Kilpailuaika on myös muutettu, eli 11.00-18.00. Kisakeskus aukeaa 8.00 ja kipparikokous pidetään klo 10.20.

17.7.2018

• Toisveden Suurhauki -uistelun siirtämiseksi varapäivälle Sunnuntai 22.7.2018 on varauduttu. Tällä hetkellä lauantaille on luvattu valtavia ukkosia. Onneksi voimme vielä rauhassa seurata ennusteita parin päivän ajan, koska runkosääntöjen mukaan lopullinen päätös kilpailun siirtämisestä varapäivälle voidaan tehdä viimeistään torstaina klo 20.00 mennessä.

3.6.2018

• Uistelusivut 2018 avattu

 

 

 
Copyright © 2018 Alavuden seudun Urheilukalastajat Ry - All Right Reserved - Webdesign by J. Saarinen
Carmin EchoMap Chirp 52dvSeiko Baby Tuna SRP641k1 Prospex Automatic Buster Mini