Karilainen.fi Toisvesi uistelu Etusivu
             
   
 

Menossa mukana:

Karilainen

Mikko Keskinen

Skaala

Buster

Jita

Buster

Buster

Skaala

Korjaus Hitsaus Koskinen

Lohikas vaaput

Eurohonka

Jarmo Asunmaa

Jesse vaaput

Juhanin Tuvat

K-Ekstra Pasi Lehtovaara


kavijalaskuri

 


Tervetuloa Toisvedelle

Eksoottisella Toisvedellä järjestyksessään nyt seitsemännen kerran pidettävä uistelukilpailu on kantanut viimeiset kuusi vuotta Keskisen kello- uistelun nimeä, mutta kun vuodet eivät tahdo olla veljeksiä niin tälle vuotta kilpailu nimettiin toisen pitkäaikaisen yhteistyökumppanin mukaan KARILAINEN.FI – TOISVEDEN SYYSUISTELUKSI. Allekirjoittanut esittää suuret kiitokset Keskisen Kellolle ja erityisesti Marko Keskiselle ansiokkaasta, hedelmällisestä ja pitkäaikaisesta yhteistyöstä kilpailumme kanssa, yhteistyö toki vielä jatkuu mutta vähän pienemmällä mittakaavalla. Viime vuonna kilpailun ajankohtaa siirrettiin vähän myöhemmälle, koska nyt jo vahvistettuun faktatietoon nojaten varsinkin isomman kokoluokan haukimammat tuntuvat olevan syksyaikaan varsin hurjalla purulla Toismerellä. Viime vuonna isoimman hauen palkinnon nappasi muutaman kymmenen gramman erolla Asko Virolaisen venekunta ja Suomenmestareiden kepittämän hauen paino ylitti jo toisen kerran maagisen kympin rajan 10.011kg.

Vuonna 2017 KARILAINEN.FI – TOISVEDEN SYYSUISTELU kisataan jälleen syyskuun alussa ja kisan palkintokattaus on jälleen kerran suhteellisen kilpailijaystävällinen. Isommalla HAUELLA on kotiin vietäväksi KARILAISEN mahdollistama BUSTER MINI ja kun kilpailun pääpalkinnoksi saatiin neuvoteltua vähittäimyynti MIKKO KESKISEN kautta laadukas, näppärä, rekisteröity ja kotimainen BETANET SHARK VENETRAILERI niin onhan se kerrassaan järkevää raapustaa kalenteriin 2.9.2017 kohdalle että mene ison möllin vetoon Toisvedelle:-) Niin ja tänä vuonna palkitaan myös paras junnu (alle 18-v venekunta / venekunnan miehistössä alle 18-v) muunmuassa Toni Harjun huippupyytävillä TOHA-vaapuilla. Kilpailunjohtajan ominaisuudessa toivon taas, että kisa saadaan vietyä läpi syksyisen aurinkoisessa ilmanalassa ja aikaisempien kisojen tapaan rehdissä hengessä, mökkiläisten ranta rauhaa kunnioittaen.

Kireitä siimoja sekä ennenkaikkea
rentouttavia uisteluelämyksiä toivotellen:
Kilpailunjohtaja Pasi Huhtala


Kisauutisia – Facebook

30.8.2017

• Toisveden pinta on ennätyksellisen alhaalla. Eteläpään luiskan vieressä oleva kivi on merkattu ja kisakeskuksen luiska on ruopattu. Tulijoen luiskalta järvelle menevässä uomassa on noin 60 cm vettä. Uoman pohja on kuravelliä ja mm. Isolla koppi Yamarinilla on testattu järvelle pääsy sunnuntaina. Tulijoen ja Kisakeskuksen luiskalla on miehet auttamassa veneen laskussa.

14.8.2017

• Uistelusivut 2017 avattu

 

 

 
Copyright © 2017 Alavuden seudun Urheilukalastajat Ry - All Right Reserved - Webdesign by J. Saarinen
Seiko Baby Tuna SRP641k1 Prospex Automatic Buster Mini